Pfaff Quilt Ambition 635

€1.400,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Tot einde voorraad ontvang je een bonuskit met 5 extra naaivoeten ter waarde van 150 euro!
In de set vind je een smalle kantstikvoet voor IDT- systeem; blinderitsvoet; paspelvoet; soutachevoet voor IDT-systeem en open applicatievoet voor IDT- systeem.

De Pfaff Quilt Ambition 635 biedt naast een extra grote werkruimte ook het gekende IDT-boventransportsysteem, dat sinds jaren gekend is omwille van z'n gebruiksgemak. Het IDT-systeem is geïntegreerd in de machine en transporteert zowel de boven- als onderlaag van de stof gelijkmatig. In combinatie met de regelbare persvoetdruk is de verwerking van de stof optimaal te regelen. De verbeterde draadinrijger zorgt voor nog meer gemak bij het inrijgen.

De LED-verlichting zorgt voor een goede verlichting over het hele werkoppervlak. Met de handige automatische draadinsteker is de naald snel en makkelijk ingeregen. Met de 29 naaldposities is het mogelijk om accurate resultaten te bekomen. De snelheidsregelaar zorgt voor een comfortabele snelheid, zodat de machine werkt aan jouw tempo. Door een druk op de knop knipt de automatische draadafsnijder zowel boven- als onderdraad af en trekt deze door naar onder. De spanning wordt automatisch geregeld voor elke steek. Via het kleuren-touchscreen zijn de steekinstellingen makkelijk te wijzigen.

Klik hier voor de folder.

Geschikt voor creatief naaiwerk.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen