Toptechnici voor herstelling - onderhoud - reparatie

 

Écht vakwerk

Onze technici zijn echte vakmensen. Met een gecombineerde ervaring van bijna 50 jaar in zowel naaimachines, borduurmachines, overlocks en coverlocks en strijkapparatuur kunnen wij ook de zwaarste herstellingen aan. Ze zijn niet alleen uitermate technisch getalenteerd, ze zijn ook erg perfectionistisch en zorgen voor een volmaakt eindresultaat. Hierdoor garanderen wij met plezier gedurende 3 maanden na de herstelling dat je machine perfect blijft werken.

Service naaimachine

 

Fijnzinnigheid & zintuigen

Al hun zintuigen gebruiken ze. Hun handen zijn het meest waardevolle gereedschap dat een ware specialist kan hebben. Als ware vakmannen detecteren hun uiterst gevoelige handen moeiteloos de kleinste beschadigingen aan cruciale onderdelen van je naaimachine, borduurmachine of overlock/coverlock. Ook die problemen die je niet kan zien - alleen voelen. Elke beschadiging aan de grijper, grijperbaan, spoelhuls of draadgeleiders heeft invloed op de beweging van het garen en dus ook op de steek die je machine levert. We garanderen hierdoor een superieure steekkwaliteit.

Hun feilloze ogen ontdekken zelfs de geringste imperfecties in afstellingen die voor minder vaardige technici niet opvallen. Technische toleranties tussen 0,05 en -0,05 mm zoals de afstand tussen de naald en de grijper (het machine-onderdeel dat de steek maakt en aldus het hart van de machine) ? Een kolfje naar hun bekwame handen.

Met hun getrainde oren horen onze ervaren technici meteen of er een probleem is met een machine. Een riem die aan vervanging toe is, het garen dat ergens niet soepel over loopt, te veel tandwielspeling of net te weinig, het wordt allemaal vakkundig uitgeplozen door onze technici. Een blijk van vakkundigheid die zijn gelijke niet kent en een zeldzaamheid in de huidige wereld.

Grondig als ze zijn, openen onze technici jouw machine volledig. De meeste naaimachine-technici beperken zich tot het gedeeltelijk open maken van je machine. Hierdoor krijgen ze niet alle stof, vuil en vet uit de machine. Onze technici wél.

Essentiële onderdelen zoals de automatische draadafsnijder bij een naaimachine, of het draadtoevoersysteem van je overlock, worden verwijderd, gedemonteerd, schoongemaakt, gesmeerd indien nodig en opnieuw gemonteerd.

Onderhoud naaimachine

 

Steeds een stap vooruit

Tijdens het onderhoud kijken onze technici onder andere alle standaard afstellingen na en zorgen ze voor een vakkundige schoonmaak en smering van je machine. Hiervoor worden niet alleen de door de fabrikant aanbevolen oliën en vetten gebruikt, maar gaan we nog een stap verder. High-end producten zoals sprays met PTFE (Teflon) zorgen voor onderdelen die langer schoon blijven, minder vuil aantrekken én een uitmuntende smering bieden. Met minder slijtage én een langere levensduur voor jouw machine als resultaat.

Gereedschap naaimachine

 

Regelmatige trainingen: steeds up-to-date

Tijdens de regelmatige trainingen bij onze fabrikanten leren ze steeds ook over de laatste technische aanpassingen. Ze ontdekken ook betere, snellere en efficiëntere manieren om de machines in perfecte staat te krijgen. Onze technici zijn dan ook gecertificeerd om aan jouw high-end machine te werken - Bernina's 7-serie, 5-serie, 4-serie, Janome z'n Continental M7, Babylock haar absolute top-of-the-line, Gloria, Pfaff en Husqvarna VIKING hun Icon- en Epic-modellen, niets is ons teveel. Ook strijkapparatuur biedt voor ons geen geheimen. Onze bedreven technici zijn vertrouwd met alle degelijke merken, zoals Battistella, Trevil, Bielle/Vega en Casoli. Strijkplanken, strijkijzers en stoomketels kennen voor hen dan ook geen geheimen.

Als echte vakmensen houden ook onze technici van kwaliteit. Degelijk gereedschap is nu eenmaal het halve werk. Ze gebruiken dan ook de meest recente gereedschappen en afstelmallen die door de fabrikanten worden gebruikt en aanbevolen. Hierdoor werken ze accurater, ergonomischer en efficiënter aan jouw machine, met een lagere onderhoudskost als eindresultaat.

 

Onderdelen naaimachine

 

Grote voorraad onderdelen

Onze technici zorgen er ook voor dat er steeds een grote voorraad onderdelen voorradig wordt gehouden. Guy's Naaicentrum investeert elke dag van het jaar een enorme som in onderdelen. Hiermee zorgen we ervoor dat van alle verkochte machines alle courante en zelfs minder courante onderdelen meteen beschikbaar zijn wanneer onze technici jouw machine in hun werkplaats hebben. Wanneer we merken dat een onderdeel zelfs maar af en toe stuk gaat, dan nemen wij het op in onze voorraad. Onderdelen van Janome, Bernina, Pfaff, Husqvarna VIKING, Babylock, Juki, Lewenstein, Elna, Singer, wij hebben het allemaal.