Machines

Naaimachines, borduurmachines, overlock, coverlock, strijkapparatuur, Brother ScannCut, Semi-professionele machines, bij Guy's Naaicentrum vind je het allemaal!

Door de verschillende merken en moeilijkheidsgraden hebben we een ruim aanbod en voor ieder wat wils.

Merken van naaimachines die we bij Guy's Naaicentrum verdelen zijn bijvoorbeeld Bernina, Janome, Pfaff, Lewenstein, Bernette, Husqvarna VIKING.

Babylock, Juki, Janome, Bernette, Bernina en Lewenstein zijn merken van overlockmachines. Daarnaast hebben we ook het derde machine in de naaiwereld op voorraad; de coverlockmachines van Janome en Babylock.

Borduren doen we met de borduurmachines van Janome. Hiervoor hebben we ook een ruim gamma aan borduurgaren van Madeira en Mettler.

Snij met de Brother ScanNCut leuke figuren uit om te bedrukken op kledij, hout, plastic,…

In de modewereld is de juiste en professionele strijkapparatuur noodzakelijk. Onze machines gaan jarenlang mee. Indien er toch iets aan scheelt, kunnen onze technniekers deze zelf herstellen waardoor de duurzaamheid gegarandeerd wordt.

Bij de aankoop van een naaimachine, borduurmachine, overlock, coverlock, Brother ScannCut, Semi-professionele machines wordt steeds een gratis één of twee les(sen) (afhankelijk van het type machine) aangeboden met een demonstratie van de machine.