Janome Memory Craft 6700 Professional

€2.160,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De Janome Memory Craft 6700P is een werkpaard zonder enige gelijke - behalve z'n grote broer, de Janome Continental M7. Razendsnel, ruim, krachtig, betrouwbaar, indrukwekkende prestaties ongeacht de moeilijkheidsgraad van de stof. Alles aan de 6700P is gericht op het creëren van hoogstaande resultaten, met hoge snelheid en indrukwekkende efficiëntie.

Typisch voor de Japanse fabrikant Janome is de perfecte stabiliteit, het stille geluid en de absolute betrouwbaarheid van haar machines. Ook dit snelle werkpaard is geen uitzondering op de regel.

Dit lage geluid wordt gegarandeerd door kwalitatief hoogstaande elektrotechniek, duurzame materialen, degelijk ontwerp en uitzonderlijk nauwkeurige fabriekstoleranties. Dit is onder andere zichtbaar in de topkwaliteit van de grijper. Ook het automatische draadafknipsysteem is zowel degelijk als extreem betrouwbaar.

Accurate resultaten zijn gegarandeerd met 91 naaldstanden: op deze machine kan je de naaldpositie per 0,1 mm instellen.

Moeilijke materialen zoals kunstleder, kurk, gladde, snel rimpelende of rekbare materialen - verschillende materialen samen naaien, het vormt geen enkele uitdaging meer dankzij het Superior Feed Plus ondertransport dat in deze Memory Craft 6700P naadloos samenwerkt met het volledig verwijderbare AcuFeed Flex boventransportsysteem. Dankzij het differentieel kunnen ook verschillende materialen perfect worden verwerkt, wat niet het geval is met klassieke boventransportsystemen.

Dankzij de grote werkruimte van 255 mm (breedte) x 120 mm (hoogte) zijn ook grote projecten een plezier om te verwerken op deze Memory Craft 6700P.

De minimumsnelheid bedraagt slechts 60 steken per minuut, zodat je eenvoudig fijn, nauwkeurig werk kan afleveren. Ook tijdens het naaien kan je via de traploos instelbare snelheidsregelaar de snelheid regelen. Zelfs de snelheid waarmee je begint te naaien is onafhankelijk regelbaar voor de start-/stoptoets en de grote voetpedaal. Behalve snelheid biedt deze machine ook een sterke doorstikkracht - de garantie voor excellente prestaties op dikke lagen, stugge stoffen en dikke quilts.

De onafhankelijk werkende spoelmotor windt snel een nieuw spoeltje zonder het garen te verwijderen uit de machine. Dankzij de grote garenpinnen langs de achterzijde van de machine is ook gebruik van 5000m bobijnen naaigaren mogelijk.

Met de standaard meegeleverde verlengtafel wordt het werkoppervlak nog groter.

Het grote LCD-scherm op de Memory Craft 6700P laat je toe snel en gebruiksvriendelijk te navigeren door nuttige steken, siersteken, knoopsgaten of instellingen van de machine. Via het SET-menu kan de machine op allerhande manieren aan jou worden aangepast - zelfs de standaardinstelling (steekbreedte en steeklengte) kan naar eigen voorkeur worden aangepast. Na langere tijd schakelt de machine zichzelf zelfs volledig uit (indien gewenst - deze tijd kan worden ingesteld of uitgeschakeld).

Dankzij de instelbare kniehevel en naaldstopfunctie heb je steeds je handen vrij om een groot pak stof te draaien of te verplaatsen.

Lichte, soepele materialen worden probleemloos verwerkt dankzij de verwisselbare naaldplaten en de naaldplaat-sensor. Met een knop aan de zijkant van de Memory Craft 6700P wissel je in enkele seconden de standaard naaldplaat naar de meegeleverde rechtsteek-naaldplaat of HP-naaldplaat. Elke naaldplaat wordt herkend door de machine, waarna de machine meteen de steken uitschakelt die niet geschikt zijn voor die naaldplaat.

De manuele bovendraadspanning is snel handmatig aan te passen.

Op het einde van de naad snijdt de degelijke automatische draadafsnijder de spoel- en bovendraad af en trekt deze door naar onder.

Na het afhechten van de draad worden de boven- en onderdraad indien gewenst afgesneden, de naald wordt automatisch omhoog gebracht.

Klik hier voor de folder.

Fabrikant: Janome
Serie: Memory Craft
Land van oorsprong: Taiwan
Geluidsarme werking: Ja
Grijpertype: Roterend
Maximale naaisnelheid: 1200 steken/minuut
Minimale naaisnelheid: 60 steken/minuut
Aantal steken: 200
Werkruimte rechts van de naald: 255 mm
Maximale steekbreedte: 9 mm
Kleurentouchscreen: Nee
Naaldposities: 91
Traploos regelbare snelheidsregelaar: Ja
Automatische draadinrijger: Ja
Kniehevel: Ja, instelbaar
Verlichting: LED (3 plaatsen, krachtig)
Naaldstopfunctie: Ja
Start-/stoptoets: Ja, met vertragingsfunctie
Aanschuiftafel inbegrepen: Ja
Extra hoge persvoethoogte: Ja
Verwisselbare naaldplaat: Ja, 3 naaldplaten inbegrepen
Naaldplaat-herkenning: Ja
Persvoet-omhoog-beveiliging: Ja
Persvoetdruk regelbaar: Ja, manueel, traploos
Automatische persvoetlichter: Nee
Ingebouwd boventransport: Ja (AcuFeed Flex)
Differentieel voor boventransport: Ja
Type bovendraadspanning: Manueel
Bovendraadsensor: Nee
Onderdraadsensor: Nee
Automatische draadafsnijder: Ja
Onafhankelijke spoelmotor: Ja
0 sterren op basis van 0 beoordelingen