Janome HD9 Professional

€1.800,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De Janome HD9 Professional. De nieuwste Janome uit de 1600P-reeks. Een rasechte volbloed zonder gelijke. Razendsnel, ruim, krachtig, betrouwbaar, onvermoeibaar. Onberispelijke resultaten ongeacht het type van de stof. Snelheid wanneer nodig, maar steeds met een weergaloze steekkwaliteit. Alles aan de Janome HD9 is gericht op het creëren van hoogstaande resultaten, met hoge snelheid en indrukwekkende efficiëntie.

Typisch voor de Japanse fabrikant Janome is de perfecte stabiliteit, het stille geluid en de absolute betrouwbaarheid van haar machines. Ook dit snelle werkpaard is geen uitzondering op de regel.

Dit lage geluid wordt gegarandeerd door kwalitatief hoogstaande elektrotechniek, duurzame materialen, degelijk ontwerp en uitzonderlijk nauwkeurige fabriekstoleranties. Dit is onder andere zichtbaar in de topkwaliteit van de grijper. Ook het automatische draadafknipsysteem is zowel degelijk als extreem betrouwbaar. 

 

 

 

De extra dikke assen van 12 mm, het door knap ingenieurswerk uiterst laag geplaatste zwaartepunt en 8 van de meest hoogwaardige kwaliteit kogellagers zorgen voor een uiterst stabiele, soepel en stil draaiende machine.

Dankzij de perfect regelbare snelheid kan je zowel accuraat werk afleveren aan steek-per-steek snelheden (60 steken/minuut) als genieten van perfecte steken aan 1600 steken/minuut. Via de traploos regelbare snelheidsregelaar en de voetpedaal met een groot bereik heb je een voorbeeldige controle over de snelheid.

Dunne home décor-materialen, jeans, leder, fluweel, of eerder zijde ? De HD9 verwerkt het zonder moeite én met een fantastische steekkwaliteit.

De extra hoge persvoethoogte zorgt voor een makkelijke plaatsing van de stof, zowel bij de dikste jeans- of lederstoffen als bij flinterdunne home décor-materialen. Voor grote projecten is de extra grote werkruimte rechts van de naald van 225 mm x 140 mm een meteen merkbaar groot voordeel.

Via de regelbare kniehevel heb je je twee handen vrij en kan je ogenblikkelijk de stof draaien (in combinatie met de ingebouwde naaldstopfunctie), verplaatsen of verwijderen.

Dit ultra-krachtige werkpaard is ook uiterst precies: de steeklengte kan in trapjes van slechts 0,1 mm worden geregeld tot wel 6 mm. Ook met dikker garen kunnen dus voorbeeldige resultaten worden bereikt.

Alsof je met je ogen knippert: de HD9 knipt zodra je de knop indrukt, onmiddellijk de boven- en onderdraden af en trekt ze door naar de onderkant van de stof.

Ook in donkerdere lichtomstandigheden is het ontspannen werken op de Janome HD9: de zesvoudige LED-verlichting verlicht het hele werkoppervlak.

Met de aparte spoelmotor kan van een tweede bobijn naaigaren razendsnel de spoel opwinden zonder onderbreking tijdens het naaien of het verwijderen van de bovendraad uit de machine. Via de grote bobijnhouder kunnen zelfs de grote bobijnen (5000 meter) industrieel kwaliteits-naaigaren zoals van Gütermann of Amann Group meter worden gebruikt zonder enig probleem.

De traploos regelbare persvoetdruk kan ingesteld worden tot wel 5 kilogram en biedt de mogelijkheid om zowel flinterdunne, soepele stoffen als de dikste en stugste materialen met gemak te verwerken.

Door zijn uiterst krachtige motor en zware constructie biedt deze Janome HD9 een voorbeeldige doorstikkracht op dikke materialen.

Door de extra grote spoel (40 % groter) kunnen ook grotere projecten zonder onderbreking worden genaaid.

Met dikker garen werken kan probleemloos door de extra draadgeleiding die speciaal werd ontwikkeld voor dikke naaigarens, bijvoorbeeld Serafil 30/40 of naaigaren in dikte 30/40.

Klik hier voor de folder.

 

 
 
Fabrikant: Janome
Serie: 1600P
Land van oorsprong: Taiwan
Geluidsarme werking: Ja
Grijpertype: Roterend
Maximale naaisnelheid: 1600 steken/minuut
Minimale naaisnelheid: 60 steken/minuut
Aantal steken: 1
Werkruimte rechts van de naald: 225 mm x 140 mm
Maximale steekbreedte: Niet van toepassing.
Kleurentouchscreen: Nee
Naaldposities: Niet van toepassing.
Traploos regelbare snelheidsregelaar: Ja
Automatische draadinrijger: Ja
Kniehevel: Ja, instelbaar
Verlichting: 6 x LED
Naaldstopfunctie: Ja
Start-/stoptoets: Nee
Aanschuiftafel inbegrepen: Nee
Extra hoge persvoethoogte: Ja
Verwisselbare naaldplaat: Nee
Naaldplaat-herkenning: Nee
Persvoet-omhoog-beveiliging: Ja
Persvoetdruk regelbaar: Ja, mechanisch
Automatische persvoetlichter: Nee
Ingebouwd boventransport: Nee
Differentieel voor boventransport: Nee
Type bovendraadspanning: Manueel, met extra geleiding voor dikke naaigarens
Bovendraadsensor: Nee
Onderdraadsensor: Nee
Automatische draadafsnijder: Ja
Onafhankelijke spoelmotor: Ja
0 sterren op basis van 0 beoordelingen