Janome CoverPro 3000 Professional

€1.100,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

De Janome CoverPro 3000 Professional is de nieuwste telg van Janome's sinds lang bestaande CoverPro-familie. Deze machine is uniek door zijn mogelijkheid tot het maken van een coversteek aan de bovenzijde van de stof, wat een specifieke look verleent aan projecten. Dit kan met 2 of 3 naalden.

Duurzaam en krachtig

Door het gebruik van kogellagers op de hoofdas van de machine, loopt hij soepel en gaat de machine makkelijk door dikkere materialen. De spreider, die nodig is voor de boven-coversteek, zit stevig permanent bevestigd op de machine en kan snel worden in- en uitgeschakeld, in tegenstelling tot andere covermachines met deze mogelijkheid.

 

Handig & veelzijdig

Deze machine biedt de keuze uit de 2-draads kettingsteek, 3-draads smalle coversteek, 3-draads brede coversteek, 4-draads brede coversteek, 4-draads smalle boven-en-onder-coversteek en de 5-draads boven-en-onder-coversteek. Met de handige automatische draadinrijger kunnen alle 3 naalden makkelijk en snel worden bedraad. 3 LED-lampen, waaronder de uitschuifbare bovenaan de machine, zorgen voor een prima verlichting van het werkgebied. De machine is eenvoudig en intuïtief om te gebruiken: je kan zelfs met de draadketting eindigen, net zoals op een overlockmachine. De standaard meegeleverde transparante naaivoet zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid op het gebied rond de naalden en de stof zelf. Om te vermijden dat je de spanning zelf moet aanpassen op fijne stoffen, is er de Tension Level Control-knop. Deze verandert de timing en slag van de draadhevel, waardoor de draadspanningen van de naald worden verminderd.

 

 
Aantal naalden: 3
Inrijgsysteem grijper: Manueel
Werkruimte rechts van de naald: 140 mm
Steeklengte regelbaar: Ja, 1-4 mm
Differentieel transport regelbaar: Ja, 0,5-2,25
Maximale naaisnelheid: 1000 steken/minuut
Verlichting: 3 x LED met HighLight
3-naalds coversteek: Ja, 6 mm breed, boven én onderaan
2-naalds coversteek (breed & smal): Ja, 3 mm breed
1-naalds kettingsteek: Ja
Automatisch verzonken transport: Nee
Kniehevel: Nee
0 sterren op basis van 0 beoordelingen