Janome Skyline S5

€1.300,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De Skyline S5 is meer van alles. Méér snelheid. Méér kracht. Méér werkruimte. Méér LED-verlichting. Méér steken voor het juiste materiaal. Méér precisie. Méér tijd voor jou. Om te creëren.

Typisch voor de Japanse fabrikant Janome is de perfecte stabiliteit, het stille geluid en de absolute betrouwbaarheid van haar machines.

Dankzij de grote werkruimte van 210 mm (breedte) x 120 mm (hoogte) zijn ook grote projecten een plezier om te verwerken op deze Skyline S5.

Het lage geluid wordt gegarandeerd door kwalitatief hoogstaande elektrotechniek, duurzame materialen, degelijk ontwerp en uitzonderlijk nauwkeurige fabriekstoleranties. Dit is onder andere zichtbaar in de topkwaliteit van de grijper. Ook het automatische draadafknipsysteem is zowel degelijk als extreem betrouwbaar.

Accurate resultaten zijn gegarandeerd met 91 naaldstanden: op deze Skyline S5 kan je de naaldpositie per 0,1 mm instellen.

De minimumsnelheid bedraagt slechts 60 steken per minuut, zodat je eenvoudig fijn, nauwkeurig werk kan afleveren. Ook tijdens het naaien kan je via de traploos instelbare snelheidsregelaar de snelheid regelen. Zelfs de snelheid waarmee je begint te naaien is regelbaar. Behalve een hoge maximumsnelheid van 1000 steken per minuut, biedt deze machine ook een sterke doorstikkracht - de garantie voor excellente prestaties op dikke lagen, stugge stoffen en dikke quilts.

Met de standaard meegeleverde verlengtafel wordt het werkoppervlak nog groter.

Het grote LCD-scherm laat je toe snel en gebruiksvriendelijk te navigeren door nuttige steken, siersteken, knoopsgaten of instellingen van de machine. Via het SET-menu kan de machine op allerhande manieren aan jou worden aangepast.

Dankzij de instelbare kniehevel en naaldstopfunctie heb je steeds je handen vrij om een groot pak stof te draaien of te verplaatsen.

Lichte, soepele materialen worden probleemloos verwerkt dankzij de verwisselbare naaldplaten en de naaldplaat-sensor. Met een knop wissel je in enkele seconden de standaard naaldplaat naar de meegeleverde rechtsteek-naaldplaat. Elke naaldplaat wordt herkend door de machine, waarna de machine meteen de steken uitschakelt die niet geschikt zijn voor die naaldplaat.

Op het einde van de naad snijdt de degelijke automatische draadafsnijder de spoel- en bovendraad af en trekt deze door naar onder.

Na het afhechten van de draad worden de boven- en onderdraad indien gewenst afgesneden, de naald wordt automatisch omhoog gebracht.

Klik hier voor de folder.

 
Fabrikant: Janome
Serie: Skyline
Land van oorsprong: Taiwan
Geluidsarme werking: Ja
Grijpertype: Roterend
Maximale naaisnelheid: 1000 steken/minuut
Minimale naaisnelheid: 60 steken/minuut
Aantal steken: 170
Werkruimte rechts van de naald: 210 mm
Maximale steekbreedte: 9 mm
Kleurentouchscreen: Nee
Naaldposities: 91
Traploos regelbare snelheidsregelaar: Ja
Automatische draadinrijger: Ja
Kniehevel: Ja, instelbaar
Verlichting: LED (3 plaatsen, krachtig)
Naaldstopfunctie: Ja
Start-/stoptoets: Ja, met vertragingsfunctie
Aanschuiftafel inbegrepen: Ja
Extra hoge persvoethoogte: Ja
Verwisselbare naaldplaat: Ja, 2 naaldplaten inbegrepen
Naaldplaat-herkenning: Ja
Persvoet-omhoog-beveiliging: Ja
Persvoetdruk regelbaar: Ja, mechanisch
Automatische persvoetlichter: Nee
Ingebouwd boventransport: Nee (aparte boventransportvoet meegeleverd)
Differentieel voor boventransport: Nee
Type bovendraadspanning: Automatisch
Bovendraadsensor: Nee
Onderdraadsensor: Nee
Automatische draadafsnijder: Ja
Onafhankelijke spoelmotor: Nee
0 sterren op basis van 0 beoordelingen