Janome HD Roller voet

€55,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De HD Roller foot is uitermate geschikt voor het naaien op krappe plaatsen, rondingen dicht bij de stofrand of dikke paspels. Ook leder, vinyl of andere moeilijk transporteerbare materialen worden makkelijker verwerkt. Daarentegen is het iets moeilijker om de stof recht te houden.

De plaats van de naald is duidelijk zichtbaar, waardoor het makkelijker werken is. Door de beperkte grootte is het naaien van rondingen erg eenvoudig. Dikkere paspels (17 mm of dunner) kunnen makkelijk worden genaaid omdat de voet nooit in de weg zit. De roller en de naald kunnen dicht bij elkaar worden gebracht door een instelling op de persvoet. Hierdoor wordt een uniforme steeklengte bereikt.

Het is mogelijk dat de draadspanningen en steeklengte moeten worden aangepast, afhankelijk van de toepassing. Op delicate materialen kan een dunne laag stik-en-trek worden aangebracht om te vermijden dat delicate materialen zoals leder, vinyl of glanzende materialen een afdruk krijgen van de persvoet. Hiervoor moet ook de persvoetdruk worden aangepast.

De persvoet kan handig worden weggeklapt, om makkelijker de naald te verwisselen of het garen in de naald te rijgen.

De HD Roller Foot is geschikt voor:

- semi-industriële machines van Janome (1600P, 1600P-DB(X), 1600P-QC en HD9),
- 9 mm machines met hoge aansluiting, met of zonder boventransport,
- 7 mm steekbreedte machines met hoge aansluiting zonder boventransport.

Niet compatibel met: Horizon Memory Craft 7700 QCP & Memory Craft 6600P.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen