Durable Lanosoft woolcare Lavendel 100ml

€6,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Durable Lanosoft Woolcare Lavendel is een natuurlijk wolwasmiddel met lanoline en bio-lavendel olie.

Lanoline is een wolvet dat van nature in de vacht van een schaap zit. Het dient om het schaap te beschermen tegen de wind, regen en kou. Bovendien blijft de vacht van het schaap door de lanoline lekker zacht. Kledingstukken die gemaakt zijn van garens met een percentage wol, bevatten dus ook lanoline en dat verdwijnt na verloop van tijd vanzelf uit de kleding na een aantal wasbeurten met een wolwasmiddel zonder lanoline. Het effect daarvan is dat uw kleding hierdoor niet meer zacht aanvoelt en dat bovendien de volumineuze structuur van de garens verdwijnt.

Durable heeft daar een oplossing voor:
Durable Lanosoft Woolcare Lavendel zorgt er niet alleen voor dat uw kledingstuk lekker schoon wordt, maar voegt ook weer lanoline toe aan de wol waardoor uw kleding prachtig in vorm en lekker zacht blijft. De plantaardige lavendel olie zorgt voor een heerlijke geur en heeft een ontsmettende werking. De gebruikte grondstoffen zijn goed biologisch afbreekbaar en daardoor zeer milieuvriendelijk.

Daarnaast is de Durable Lanosoft Woolcare bijzonder zuinig in het gebruik. Voor een perfect wasresultaat is slechts 5 ml voor de handwas of 15 ml voor 2,5 kg droog wasgoed nodig. Bovendien hoef je het wasgoed niet uit te spoelen. Dit bespaart water en elektriciteit.

Wastips
Handwas: Voeg 5 ml Durable Lanosoft Woolcare toe aan 4 liter water en week het wasgoed plusminus 15 minuten. Knijp vervolgens het wasgoed voorzichtig uit en laat het uit het zonlicht liggend drogen.
Machinewas: Doe het wasgoed in een waszak in de trommel en schenk 15 ml Durable Lanosoft Woolcare in de wasverzachterlade. Kies het wolwasprogramma. Draai indien mogelijk alleen het spoelprogramma

Let op: Volg de onderhoudsinstructies die in de kleding staan.

Extra tip
Durable Lanosoft Woolcare is uitstekend geschikt om mee op vakantie te nemen. Zonder wasmachine kunnen dan alle kledingstukken prima met de hand gewassen worden.

De voordelen van Durable Lanosoft Woolcare Lavendel
- Uitstekend geschikt voor alle wol, katoen, zijde en bont
- Met hydraterende lanoline voor een comfortabel en zacht gevoel
- Lavendelgeur geeft een aangename geur, werkt rustgevend en ontsmettend.
- Met melkzuur, dat kalkaanslag op het textiel en in de machine vermindert
- Voor temperatuurbereiken van 20° - 60° C
- Geschikt voor alle waterhardheden
- Hoogwaardige, stabiele, kristalheldere fles
- FSC-papieren label (verwijderbaar)

Certificering
De Durable Lanosoft Woolcare Lavendel is NCP gecertificeerd door ECO-Control volgens de nieuwste richtlijnen van Nature Care Product Standaarden.

ECO-Control is een inspectie- en certificeringsinstantie voor ecologische producten en kwaliteitsborgingssystemen in de non-foodsector. De Nature Care Products Standard (NCP Standaard) regelt de eisen aan gecertificeerde verzorgingsproducten. De NCP-norm heeft vooral betrekking op was- en reinigingsmiddelen, textiel- en leerverzorging.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen