Waarom Guy's Naaicentrum meer biedt.

 

One-stop-shop

Guy's Naaicentrum naaimateriaal fournituren

 

Bij Guy's Naaicentrum vind je alles om jouw creativiteit de vrije loop te laten en om jouw project tot een geweldig einde te brengen. Je wil iets naaien, breien, haken of een andere vorm van handwerk ? Bij ons vind je het allemaal. Van alpacawol tot Zwilling-scharen. Garens, knopen, ritsen, stoffen, linten, naaimachines, overlockmachines, kruissteekpakketten, scharen, verstevigingen. You name it, we have it.

 

Enorm, ongeëvenaard aanbod hoogwaardige merken

Als je doorheen onze (web)winkel snuistert, merk je het al snel. Als familiebedrijf kijken wij naar de lange termijn. Wij kiezen bewust voor duurzame kwaliteit en goede oplossingen. Daarom verkopen wij sinds 40 jaar alle grote merken in onze sector. Gütermann, Amann, Anchor, Mettler, Schmetz, Prym, Médiac, DMC, Vlieseline, Madeira, Clover, Lana Grossa, Rowan, Kai, Janome, Bernina, Pfaff, Husqvarna VIKING, Babylock, Juki, Lewenstein, Battistella, Trevil,...

Daarom verkopen wij uitsluitend de producten en merken waarin wij onze waarden herkennen. Duurzaamheid is er een van. Zo hebben we in ons enorme assortiment stoffen, brei- en haakgarens gekozen voor kwaliteiten die zo min mogelijk uit synthetische materialen bestaan en werken wij met gerenommeerde Belgische, Nederlandse, Duitse en Deense fabrikanten.

Evenmin werken wij samen met leveranciers waarvan we weten dat het personeel moet werken in slechte omstandigheden.

 

Technische expertise

Onderdeel naaimachine

Onze expertise beperkt zich uiteraard niet tot naalden, garens en alle fournituren. Met Guy & Joris hebben we twee toptechnici in huis, goed voor een gecombineerde ervaring van bijna 50 jaar. Jouw naaimachine, overlock, coverlock of borduurmachine heeft dan ook geen geheimen voor hen. Vakkundig onderhoud of een zware herstelling zijn kolfjes naar hun hand. Grote of kleine problemen aan jouw machine(s), Guy & Joris lossen het met passie voor het vak op. Lees meer over hun technische expertise op onze speciale pagina.

 

Ervaring, passie & kennis

 

 

"There's no substitute for experience"

In ons 40-jarig bestaan gingen bepaalde leveranciers erop achteruit, of net vooruit. Wanneer wij niet tevreden zijn over een leverancier, of een product, dan nemen wij het onverbiddelijk niet meer op in ons aanbod. Kwaliteit is cruciaal en wij zijn dan ook erg kritisch over potentiële producten die wij opnemen. Daarom zijn wij ook voor verschillende leveranciers het aanspreekpunt wanneer zij met nieuwe producten komen.

Vertrouw op ons om je steeds kwaliteitsvolle, duurzame producten aan te bieden. Met onze ruime ervaring hebben wij een uitzonderlijke kennis van garens, naalden, verstevigingen, machines en alle andere producten in onze sector. Heb je hulp nodig ? Contacteer ons gerust. Sinds de jaren '30 staat onze familie (lees er hier meer over) wijd en zijd bekend om je steeds de beste producten voor jouw noden te bieden.

 

Vriendelijk & warm familiebedrijf

Klantvriendelijkheid dragen wij hoog in het vaandel. Mensen voelen zich bij ons makkelijk thuis. Onze familiale, eerlijke manier van werken is typisch voor ons team getalenteerde specialisten.

Mensen die op de lange termijn kijken. Zo kan je ons ook beschrijven. Daarom kiezen wij er bewust voor om alleen met leveranciers te werken waar we een duurzame en correcte relatie mee hebben. Degelijke producten zijn de beste reclame.

We'll be here tomorrow: zoon Joris stapte in 2012 in het familiebedrijf en is mede-zaakvoerder. Ook in de verre toekomst kan je bij ons dus steeds terecht.

 

Service & advies

Heb je graag advies bij je keuze ? Ons aanbod is zo groot dat je er mogelijk door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpen wij je graag in onze (web)winkel. Bij elk product hebben we in onze webshop een zo duidelijk mogelijke beschrijving en afbeelding geplaatst, zodat je zo goed mogelijk weet wat je koopt.

In onze fysieke winkel kan je vragen stellen zoveel je maar wilt, we helpen je steeds graag! Uiteraard kan je aankopen in onze webwinkel binnen de 14 dagen retourneren (met uitzondering van meterwaren).