Janome Memory Craft 550E LE

€2.450,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Typisch voor de Japanse fabrikant Janome is de perfecte stabiliteit, het stille geluid en de absolute betrouwbaarheid van haar machines. Dit lage geluid wordt gegarandeerd door kwalitatief hoogstaande elektrotechniek, duurzame materialen, degelijk ontwerp en uitzonderlijk nauwkeurige fabriekstoleranties. Dit is onder andere zichtbaar in de topkwaliteit van de grijper. Ook het automatische draadafknipsysteem is zowel degelijk als extreem betrouwbaar en knipt zelfs tussen letters de sprongsteken af voor jou.

 

Het grote kleuren-touchscreen laat je via de razendsnelle interface toe om snel en gebruiksvriendelijk te navigeren door borduurmotieven, lettertypes, de bewerkingsmodus of de instellingen van de machine. Via het SET-menu kan de machine op allerhande manieren aan jou worden aangepast. Zodat de machine voor jou werkt. Gebruik je je machine korte tijd niet ? De machine schakelt een energie-besparende standy-modus in. Na langere tijd kan de machine indien gewenst zichzelf uitschakelen.

De mechanische spoeldraadsensor controleert tijdens je naaiwerk de hoeveelheid spoeldraad en vermijdt aldus dat je voor het einde van de naad zonder spoeldraad komt te zitten.

Om onnodige problemen te vermijden bij bovendraad-breuk houdt de bovendraadsensor constant een oogje in het zeil.

Dankzij de hoge borduursnelheid van maximaal 860 steken/minuut zijn ook complexe motieven snel afgewerkt. Via de volautomatische draadinsteker is de naald in een handomdraai bedraad.

Met het grootste borduuroppervlak van alle Janome borduurmachines (360 x 200 mm) hoef je ook voor de grootste projecten de stof slechts eenmalig in te spannen in de borduurringen. De grote inbegrepen aanschuiftafel zorgt voor een perfecte ondersteuning van de stof.

Klik hier voor de folder.

Fabrikant: Janome
Serie: Memory Craft
Land van oorsprong: Taiwan
Maximale borduursnelheid: 860 steken/minuut
Maximale borduurgrootte: 360 x 200 mm
Kleurentouchscreen: Ja, groot
Instelbare snelheid: Ja, 400-860 steken/minuut
Automatische draadafsnijder: Ja
Verlichting: 5 x LED op 3 locaties
Start-/stoptoets: Ja
Aanschuiftafel inbegrepen: Ja
Persvoet-beveiliging: Ja
Bovendraadsensor: Ja
Persvoetsensor: Nee
Onderdraadsensor: Ja
Vrije-arm borduren: Nee
Extra grote spoel (40 % meer capaciteit): Nee
Naaldtype: Schmetz 130/705H
USB-aansluiting: Ja
Directe pc-verbinding met kabel: Ja
Onafhankelijke spoelmotor: Nee
Inbegrepen borduurringen: 4
0 sterren op basis van 0 beoordelingen