Janome MB-7E

€7.700,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Een onvermoeibaar werkpaard van Japanse topkwaliteit: de Janome MB-7. Compact, verplaatsbaar (23 kg) en uiterst krachtig.

Typisch voor de Japanse fabrikant Janome is de perfecte stabiliteit, het stille geluid en de absolute betrouwbaarheid van haar machines.

Dit lage geluid wordt gegarandeerd door kwalitatief hoogstaande elektrotechniek, duurzame materialen, degelijk ontwerp en uitzonderlijk nauwkeurige fabriekstoleranties. Dit is onder andere zichtbaar in de topkwaliteit van de grijper. Ook het automatische draadafknipsysteem is zowel degelijk als extreem betrouwbaar.

 

De Janome MB-7 is 's wereld enige semi-industriële 7-naalds borduurmachine. Deze krachtige Japanner is gericht op het afleveren van adembenemende resultaten aan een hoge snelheid. De extra grote spoel is 40 % groter en zorgt voor een aanzienlijk langere ononderbroken werking. De 7 industriële naalden kunnen in elke gewenste volgorde worden geprogrammeerd en elke naald kan een vaste kleur toegewezen krijgen, voor minder tijdsverspilling tijdens het opstarten. De uitzonderlijke borduurkwaliteit is onmiddellijk zichtbaar, zelfs op moeilijkere materialen.

Dankzij de slanke vrije arm (de omtrek bedraagt slechts 19 cm) en de vele optionele borduurringen kan je met gemak borduren op moeilijkere plaatsen. Door de onafhankelijk werkende spoelwinder en aparte garenpin voor spoelgaren kan je ook tijdens het borduren snel en met gemak een volle spoel voorbereiden. Met de optionele aanschuifafel wordt ook een groot project uitstekend ondersteund. Omdat de Janome MB-7 zelfs uitschakelende spanningen gebruikt, is het inrijgen of wisselen van kleur razendsnel gebeurd. De Janome MB-7 meldt je zelfs tijdig wanneer je ze vergat te sluiten.

Dankzij de hoge borduursnelheid van maximaal 800 steken/minuut zijn ook complexe motieven snel afgewerkt. De Janome gebruikt industriële kwaliteit naalden die langer meegaan vergeleken met huishoud-naaimachinenaalden.

Met het erg grote borduuroppervlak (240 x 200 mm) hoef je ook voor de grootste projecten de stof slechts eenmalig in te spannen in de borduurringen. Drie borduurringen in handige formaten worden meegeleverd: 240 x 200 mm, 126 x 110 mm en 50 x 50 mm.

De automatische draadafsnijder werkt uiterst snel en betrouwbaar. Zelfs tussen dicht bij elkaar staande letters kan hij de sprongsteken betrouwbaar afknippen.

Om onnodige problemen te vermijden bij bovendraad-breuk houdt de bovendraadsensor constant een oogje in het zeil. Bij draadbreuk keert de machine automatisch terug naar de plaats waar de draadbreuk gebeurde.

Het grote kleuren-touchscreen laat je via de razendsnelle interface toe om snel en gebruiksvriendelijk te navigeren door borduurmotieven, lettertypes, de bewerkingsmodus of de instellingen van de machine. Via het SET-menu kan de machine op allerhande manieren aan jou worden aangepast. Zodat de machine voor jou werkt. Via de optionele Digitizer MBX-software kan je zelf motieven volledig ontwerpen op je pc en deze via USB-kabel of USB-stick razendsnel overbrengen. In Digitizer MBX kan je tot 3 machines tegelijkertijd aansturen en opvolgen.

De degelijke LED-verlichting op verschillende plaatsen zorgt voor een perfecte zichtbaarheid van je borduurmotief.

Gebruik je je machine korte tijd niet ? De machine schakelt een screensaver en een energie-besparende standy-modus in. De screensaver kan naar wens worden ingesteld met persoonlijke foto's.

Klik hier voor de folder.

Fabrikant: Janome
Serie: MB
Land van oorsprong: Japan
Maximale borduursnelheid: 800 steken/minuut
Maximale borduurgrootte: 240 x 200 mm
Kleurentouchscreen: Ja, afneembare Remote Control System, RCS
Instelbare snelheid: Ja, 400-800 steken/minuut
Automatische draadafsnijder: Ja, industrieel type
Verlichting: 6 x LED op 4 locaties
Start-/stoptoets: Ja
Aanschuiftafel inbegrepen: Optioneel
Persvoet-beveiliging: Nee
Bovendraadsensor: Ja
Persvoetsensor: Ja
Onderdraadsensor: Ja
Vrije-arm borduren: Ja, omtrek vrije arm slechts 19 cm
Extra grote spoel (40 % meer capaciteit): Ja
Naaldtype: DBxK5 Q1-NY
USB-aansluiting: Ja
Directe pc-verbinding met kabel: Ja
Onafhankelijke spoelmotor: Ja, ook voorzien van aparte garenpin
Inbegrepen borduurringen: 3
0 sterren op basis van 0 beoordelingen