Janome Continental M7 Professional

€4.000,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De Janome Continental M7 Professional is de absolute topper onder de naaimachines. De snelste, grootste, krachtigste huishoud-naaimachine ooit gemaakt, ongeacht de fabrikant.

Verbreed jouw horizon. Ervaar een uniek naaicomfort dat je op geen enkele andere machine vindt.

Groot. Razendsnel. Uiterst krachtig. Fluisterstil. Ultra-moderne elektrotechniek, de grootste werkruimte en de typische Janome-kwaliteit, verenigd in één machine. De Janome Continental M7 is een machine die alleen in superlatieven kan worden beschreven.

Typisch voor de Japanse fabrikant Janome is de perfecte stabiliteit, het stille geluid en de absolute betrouwbaarheid van haar machines. Dat is in deze Continental M7 helemaal het geval.

Dit lage geluid wordt gegarandeerd door kwalitatief hoogstaande elektrotechniek, duurzame materialen, degelijk ontwerp en uitzonderlijk nauwkeurige fabriekstoleranties. Dit is onder andere zichtbaar in de topkwaliteit van de grijper. Ook het automatische draadafknipsysteem is zowel degelijk als extreem betrouwbaar.

De aller, aller, allergrootste werkruimte.

De Continental M7 beschikt over de grootste werkruimte van alle naaimachines: niet minder dan 343 mm rechts van de naald. Deze werkruimte is 140 mm hoog. De grootste quilts, een gigantische hoeveelheid stof voor gordijnen - er is geen enkel project dat de M7 niet aankan. Het totale werkoppervlak is 450 mm breed. Met de standaard meegeleverde verlengtafel met opberglade wordt het werkoppervlak nog groter: 680 mm (lengte) x 400 mm (breedte). Groot. Groter. Groots. Ook voor grote bobijnen naaigaren: de grote garenpinnen langs de achterzijde van de machine bieden makkelijk ruimte voor 5000m bobijnen naaigaren.

De hoogste naaisnelheid en voortreffelijke prestaties.

Dankzij de brushless DC-motor (gelijkstroom-motor zonder koolborstels) haalt de Continental M7 de hoogste naaisnelheid van alle huishoud-naaimachines: 1300 steken/minuut. Wil je steek-per-steek naaien of een lagere snelheid ? De minimumsnelheid bedraagt slechts 60 steken per minuut, zodat je eenvoudig fijn, nauwkeurig werk kan afleveren. Ook tijdens het naaien kan je via de traploos instelbare snelheidsregelaar de snelheid regelen. Zelfs de snelheid waarmee je begint te naaien is onafhankelijk regelbaar voor de start-/stoptoets en de grote voetpedaal. Deze motor heeft een levensduur van 3,7 keer de conventionele DC-motoren in andere machines. Behalve snelheid biedt deze machine ook de sterkste doorstikkracht - de garantie voor excellente prestaties op dikke lagen, stugge stoffen en de dikste quilts.

De modernste technologie.

De AcuSpark smartphone-app (beschikbaar voor zowel iOS als Android) is beschikbaar om je op elk moment te ondersteunen wanneer je werkt op dit raspaard. Via de razendsnel ingelezen QR-code wijst je smartphone je de weg naar de juiste knop, instelling of steek. Het grote HD kleuren-touchscreen van 7 inch laat je toe snel en gebruiksvriendelijk te navigeren door nuttige steken, siersteken, knoopsgaten of instellingen van de machine. Via het SET-menu kan de machine op allerhande manieren aan jou worden aangepast. Zodat de machine voor jou werkt. Een screensaver kan naar wens worden ingesteld met persoonlijke foto's. Via de Stitch Composer-software kan je zelf steken ontwerpen op je pc.  Gebruik je je machine korte tijd niet ? De machine toont een screensaver en schakelt een energie-besparende standy-modus in. Na langere tijd schakelt de machine zichzelf zelfs volledig uit (indien gewenst - deze tijd kan worden ingesteld of uitgeschakeld).

Via de ingebouwde naaigids toont de machine je snel en moeiteloos de weg naar de juiste steek, met de juiste steekinstelling voor de gebruikte stof.

De fluisterstille en onafhankelijk werkende spoelmotor windt snel een nieuw spoeltje zonder het garen te verwijderen uit de machine.

Moeilijk wordt gemakkelijk.

De automatische persvoetdrukregeling voelt de dikte van de stof aan en kan je helpen om makkelijker te werken via de draaifunctie: de naald stopt in de stof, de voet wordt omhoog gebracht naar een hoogte die jij zelf instelt. Handig wanneer je een groot pak stof moet verplaatsen bij appliceren, vrij quilten of het naaien op gordijnen of andere grote naai- of quiltprojecten.

Dankzij de instelbare kniehevel en naaldstopfunctie (al dan niet gecombineerd met de automatische persvoetheffing) heb je steeds je handen vrij om een groot pak stof te draaien of te verplaatsen.

Met de elektrische naaldplaat-tiller wissel je in enkele seconden de standaard naaldplaat naar de meegeleverde rechtsteek-naaldplaat of HP-naaldplaat. Elke naaldplaat wordt herkend door de machine, waarna de machine meteen de steken uitschakelt die niet geschikt zijn voor die naaldplaat. Ook de lichtste materialen zijn geen enkel probleem meer.

De automatische bovendraadspanning past zichzelf automatisch aan afhankelijk van de steek en past zichzelf indien nodig aan wanneer je de steekbreedte en steeklengte wijzigt.

De optische spoeldraadsensor controleert tijdens je naaiwerk de hoeveelheid spoeldraad en vermijdt aldus dat je voor het einde van de naad zonder spoeldraad komt te zitten.

Om onnodige problemen te vermijden bij bovendraad-breuk houdt de bovendraadsensor constant een oogje in het zeil.

Op het einde van de naad snijdt de degelijke automatische draadafsnijder de spoel- en bovendraad af en trekt deze door naar onder.

In het begin van de naad wordt de persvoet automatisch naar beneden gezet - na het afhechten van de draad worden de draad indien gewenst afgesneden en de persvoet automatisch omhoog gezet.

Accurate resultaten zijn gegarandeerd met 91 naaldstanden: op deze machine kan je de naaldpositie per 0,1 mm instellen.

AcuFeed Flex+: flexibel en krachtig boventransport als geen ander.

Het AcuFeed Flex+ boventransportsysteem is nu voorzien van een onafhankelijke motor en via het scherm instelbaar (elektronisch differentieel). Moeilijke materialen zoals kunstleder, kurk, gladde, snel rimpelende of rekbare materialen - verschillende materialen samen naaien, het vormt geen enkele uitdaging meer dankzij het krachtige, vernieuwde ondertransport dat naadloos samenwerkt met het volledig verwijderbare AcuFeed Flex+ boventransportsysteem.

Krachtige verlichting.

Via de krachtige en dimbare LED-verlichting op tal van locaties - links, rechts van de naald én over het hele werkoppervlak rechts van de naald - zie je perfect je creatie, kleurnuances en elk detail in de stof.

Klik hier voor de folder.

 
Fabrikant: Janome
Serie: Continental
Land van oorsprong: Taiwan
Geluidsarme werking: Ja
Grijpertype: Roterend
Maximale naaisnelheid: 1300 steken/minuut
Minimale naaisnelheid: 60 steken/minuut
Aantal steken: 400
Werkruimte rechts van de naald: 343 mm
Maximale steekbreedte: 9 mm
Kleurentouchscreen: Ja (HD, 7 inch)
Naaldposities: 91
Traploos regelbare snelheidsregelaar: Ja
Automatische draadinrijger: Ja
Kniehevel: Ja, instelbaar
Verlichting: LED (4 plaatsen, extra krachtig)
Naaldstopfunctie: Ja
Start-/stoptoets: Ja, met vertragingsfunctie
Aanschuiftafel inbegrepen: Ja (67,82 cm x 40 cm), inclusief opberglade
Extra hoge persvoethoogte: Ja
Verwisselbare naaldplaat: Ja, 3 naaldplaten inbegrepen
Naaldplaat-herkenning: Ja
Persvoet-omhoog-beveiliging: Ja
Persvoetdruk regelbaar: Ja (elektronisch)
Automatische persvoetlichter: Ja, inclusief pivotfunctie
Ingebouwd boventransport: Ja (AcuFeed Flex Plus)
Differentieel voor boventransport: Ja, elektronisch
Type bovendraadspanning: Elektronisch
Bovendraadsensor: Ja
Onderdraadsensor: Ja
Automatische draadafsnijder: Ja
Onafhankelijke spoelmotor: Ja
0 sterren op basis van 0 beoordelingen