mobile icon

Guy's Naaicentrum

facebooklogo naaicentrum pintrest naaicentrum

Laatavondopening 20 oktober '17

Kom naar onze laatavondopeningen en profiteer van - 10 % korting op alle artikelen (uitgezonderd boeken en patronen) en van onze zeer mooie aanbiedingen op onze machines!
Guy's Naaicentrum is bereikbaar tijdens de werken in Elversele

Tijdens de werken aan de gewestweg N41 in Elversele is Guy's Naaicentrum bereikbaar.

Profiteer tijdens de werken van - 10 % korting op alle artikelen* en van onze uitzonderlijke aanbiedingen op al onze machines! *Uitgezonderd boeken en patronen.

Omleiding vanaf 16 oktober 2017 (bekijk HIER het plannetje):

- Vanuit Antwerpen: afrit 13 (Waasmunster) nemen en naar LINKS draaien, dan de N446 zoals aangegeven op het plannetje volgen tot aan de Vossestraat, daarna telkens de Kruisbeeldstraat en het verlengde daarvan volgen.

- Vanuit Gent: afrit 13 (Waasmunster) nemen en naar RECHTS draaien, dan de N446 zoals aangegeven op het plannetje volgen tot aan de Vossestraat, idem zoals hierboven.
Update overlock- en coverlockcursussen!

Er zijn nog enkele plaatsen vrij:

- voor onze klanten met een Janome CoverPro of Babylock Cover Stitch in de coverlockles van woensdag 29/11.

- voor onze klanten met een Janome, Babylock, Juki of Bernina/Bernette overlock in de overlocklessen van woensdag 08/11 en woensdag 22/11.

Deze cursussen kosten 30 EUR en duren van 18.30h tot +/- 21.30h à 22h.

Contacteer ons en reserveer nu je plaats in een van onze lessen!

Geef bij inschrijving zeker de volgende gegevens door: je volledige naam, adres, telefoonnummer, het merk en type machine dat je bij ons aankocht, en aan welke cursus je graag deelneemt.
Ontdek onze nieuwste brei- en haakgarens van Lana Grossa!

Ontdek vanaf nu onze nieuwste brei- en haakgarens van Lana Grossa!

Bekijk je graag alvast een voorproefje ? Klik dan hier!
Ontdek de nieuwste Janome naaimachine: de Janome Memory Craft 6700P

Ontdek bij ons dit sterke werkpaard onder de naaimachines - met een naaisnelheid tot 1200 steken per minuut, het geavanceerde AcuFeed Flex boventransport en uitstekende prestaties op alle soorten stoffen, verlegt de Janome Memory Craft 6700P de grenzen van wat een naaimachine kan.

Lees er hier meer over.
Stoffen-update!

Bekijk onze laatste nieuwe stoffen hier op onze Facebookpagina!
Semi-professionele gebruik(st)ers: opgelet!

Ben je (semi-)professioneel gebruik(st)er, naai je echt heel veel, heb je een kleding- of gordijnenzaak, doe je retouches, doe je een andere activiteit waarbij je je machines intensief gebruikt en de hoogste eisen stelt aan je machines ? Neem dan een kijkje op onze website, onder "Semi-professioneel", en kom langs om jouw nieuwe werkpaard uit te proberen!
Uitzonderlijk gesloten van 25 mei tot en met 29 mei.

Op dinsdag 23 mei en woensdag 24 mei zijn we geopend volgens onze normale openingsuren.

We zijn uitzonderlijk gesloten van donderdag 25 mei tot en met maandag 29 mei.

Vanaf dinsdag 30 mei zijn we terug geopend.
Gratis naaimachine-tas of trolley bij aankoop naaimachine vanaf 999 EUR!

Koop nu een naaimachine vanaf 999 EUR, en ontvang gratis een naaimachine-tas of trolley*!


* Tot einde voorraad en op geselecteerde machines. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of inruil. Afbeeldingen slechts ter illustratie, het aangeboden product kan afwijken. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.
Naaimachinetrolleys en tassen, naaidozen - breitassen - handwerktassen

Op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag of een andere gelegenheid ? Kom dan langs in onze winkel en snuister (bijvoorbeeld) tussen onze naaidozen, breitassen, handwerktassen, naaimachinetassen en - trolleys! Of kijk voor een voorproefje eens op deze pagina.
Nieuwe lente/zomer-collectie!

De nieuwste brei-/haakgarens en brei- en haakboeken van Lana Grossa zijn nu te ontdekken bij ons!
Ontdek bij ons de nieuwste Babylock overlock- en coverstitchmachines!

De Babylock Enspire en Cover Stitch machines van Babylock zijn bij ons uit voorraad leverbaar! Deze kwaliteitsmachines uit Japan blinken uit door hun uiterst eenvoudige bediening, makkelijke bedrading en uitstekende prestaties op elk type stof.

Lees er hier meer over.
Ons uitgebreid aanbod stoffen vergroot steeds meer!

We hebben steeds meer stoffen - bekijk de laatste nieuwe stoffen uit ons uitgebreide assortiment op onze Facebookpagina!
Stockverkoop 13 & 14 januari!

Op 13 en 14 januari zijn we doorlopend open en kan je bij ons terecht voor een grootse stockverkoop van breiwol (zowel winter- als zomercollectie). Profiteer met onze soldenpakketten van een korting tot wel - 50 % en meer! Ook bij onze stoffen zijn er dan heel uitgebreide solden - onder andere ribfluweel, tricot stoffen met print, etc.
Klanten getuigen...

"Juist terug van Guy's Naaicentrum, mijn Lewenstein gaan halen. Een mooi toestel, en wat belangrijker is: een winkel met een ZEER GOEDE service en een zeer degelijke uitleg. Daar ga ik nog heen voor mijn naaispulletjes en machines. Bedankt aan het voltallige personeel, ik heb een zeer voldaan gevoel wat betreft mijn aankoop." - Esmeralda B., Verrebroek

Bekijk hier meer getuigenissen van onze klanten.
Uitgebreide solden op naai-, borduur- en overlockmachines en breiwol vanaf 5 januari!

Vanaf 5 januari zijn er uitgebreide solden op onze machines en breiwol! Kom zeker langs in onze winkel en doe je voordeel met onze meest uitzonderlijke aanbiedingen! Op tientallen modellen van machines zijn er zéér speciale voorwaarden, ook demo- en recente tweedehandsmachines zijn beschikbaar. Naast nieuwe machines ben je ook voor een degelijke tweedehandsmachine in goede staat bij ons steeds aan het juiste adres!
Perfecte cadeaus voor de feestdagen bij Guy's Naaicentrum!

Bij Guy's Naaicentrum vind je talloze mogelijkheden om iemand die voor jou speciaal is, het perfecte cadeau te geven. Van een paspop over een trolley of tas voor de naaimachine of lockmachine, een kwaliteitsschaar, een naaidoos/naaimand, waardebonnen, handwerkpakketten, naai-/borduurgaren-sets, een zoom spuit,... tot uiteraard onze kindermachines. De Janome Sew Mini Deluxe (109 EUR) en Sew Mini Platinum (199 EUR) zijn de ideale machines voor kinderen en tieners, en het perfecte cadeau voor een verjaardag, Kerstmis of Nieuwjaar! Bij aankoop krijg je behalve onze gebruikelijke topservice, ook gratis een naaiset*!

* Tot einde voorraad.
Uitgebreide solden op naaimachines, stoffen en breiwol!

Vanaf 1 juli zijn er uitgebreide solden op naaimachines, stoffen en breiwol! Je vindt enkele van de aanbiedingen op deze pagina.
Gesloten op 11 en 12 november.

Guy's Naaicentrum is gesloten op vrijdag 11 november en zaterdag 12 november. Alvast bedankt voor je begrip.
Vakantieregeling

Guy's Naaicentrum zal gesloten zijn op dinsdag 21 juli.
Van dinsdag 28 juli tot en met zaterdag 1 augustus zijn we geopend tussen 9-12h ('s namiddags gesloten).
Van maandag 3 augustus tot en met maandag 17 augustus zijn we gesloten. Vanaf dinsdag 18 augustus zijn we opnieuw geopend.