mobile icon

Guy's Naaicentrum

facebooklogo naaicentrum pintrest naaicentrum

Nieuwe lente/zomer-collectie!

De nieuwste brei-/haakgarens en brei- en haakboeken van Lana Grossa zijn nu te ontdekken bij ons!
Ontdek bij ons de nieuwste Babylock overlock- en coverstitchmachines!

De Babylock Enspire en Cover Stitch machines van Babylock zijn bij ons uit voorraad leverbaar! Deze kwaliteitsmachines uit Japan blinken uit door hun uiterst eenvoudige bediening, makkelijke bedrading en uitstekende prestaties op elk type stof.
Stockverkoop 13 & 14 januari!

Op 13 en 14 januari zijn we doorlopend open en kan je bij ons terecht voor een grootse stockverkoop van breiwol (zowel winter- als zomercollectie). Profiteer met onze soldenpakketten van een korting tot wel - 50 % en meer! Ook bij onze stoffen zijn er dan heel uitgebreide solden - onder andere ribfluweel, tricot stoffen met print, etc.
Uitgebreide solden op naai-, borduur- en overlockmachines en breiwol vanaf 5 januari!

Vanaf 5 januari zijn er uitgebreide solden op onze machines en breiwol! Kom zeker langs in onze winkel en doe je voordeel met onze meest uitzonderlijke aanbiedingen! Op tientallen modellen van machines zijn er zéér speciale voorwaarden, ook demo- en recente tweedehandsmachines zijn beschikbaar. Naast nieuwe machines ben je ook voor een degelijke tweedehandsmachine in goede staat bij ons steeds aan het juiste adres!
Perfecte cadeaus voor de feestdagen bij Guy's Naaicentrum!

Bij Guy's Naaicentrum vind je talloze mogelijkheden om iemand die voor jou speciaal is, het perfecte cadeau te geven. Van een paspop over een trolley of tas voor de naaimachine of lockmachine, een kwaliteitsschaar, een naaidoos/naaimand, waardebonnen, handwerkpakketten, naai-/borduurgaren-sets, een zoom spuit,... tot uiteraard onze kindermachines. De Janome Sew Mini Deluxe (109 EUR) en Sew Mini Platinum (199 EUR) zijn de ideale machines voor kinderen en tieners, en het perfecte cadeau voor een verjaardag, Kerstmis of Nieuwjaar! Bij aankoop krijg je behalve onze gebruikelijke topservice, ook gratis een naaiset*!

* Tot einde voorraad.
Gesloten op 11 en 12 november.

Guy's Naaicentrum is gesloten op vrijdag 11 november en zaterdag 12 november. Alvast bedankt voor je begrip.
De nieuwste meernaalds-borduurmachine: de Janome MB-7!

De MB-7: deze indrukwekkende Japanner, gebaseerd op de eerdere MB-4S, is de heer en meester onder de borduurmachines dankzij onder andere de 7 industriële naalden, een gigantische spoelcapaciteit (40 % meer capaciteit), de ultra-accurate borduurkwaliteit, en zoveel meer.
Ontdek bij ons de nieuwste Janome HORIZON!

Ontdek nu bij ons de nieuwste HORIZON van Janome, de Memory Craft 9400 QCP. Deze ruime en krachtige naaimachine biedt enorm veel mogelijkheden voor zowel kledingnaaisters en quilters, en is voorzien van de nieuwste technische ontwikkelingen. Een volbloed raspaard en een echte topper!
Ons uitgebreid aanbod stoffen vergroot steeds meer!

We hebben steeds meer stoffen - bekijk de laatste nieuwe stoffen uit ons uitgebreide assortiment op onze Facebookpagina!
Klanten getuigen...

"Juist terug van Guy's Naaicentrum, mijn Lewenstein gaan halen. Een mooi toestel, en wat belangrijker is: een winkel met een ZEER GOEDE service en een zeer degelijke uitleg. Daar ga ik nog heen voor mijn naaispulletjes en machines. Bedankt aan het voltallige personeel, ik heb een zeer voldaan gevoel wat betreft mijn aankoop." - Esmeralda B., Verrebroek

Bekijk hier meer getuigenissen van onze klanten.
Uitgebreide solden op naaimachines, stoffen en breiwol!

Vanaf 1 juli zijn er uitgebreide solden op naaimachines, stoffen en breiwol! Je vindt enkele van de aanbiedingen op deze pagina.
Vakantieregeling

Guy's Naaicentrum zal gesloten zijn op dinsdag 21 juli.
Van dinsdag 28 juli tot en met zaterdag 1 augustus zijn we geopend tussen 9-12h ('s namiddags gesloten).
Van maandag 3 augustus tot en met maandag 17 augustus zijn we gesloten. Vanaf dinsdag 18 augustus zijn we opnieuw geopend.