mobile icon

Guy's Naaicentrum

facebooklogo naaicentrum pintrest naaicentrum

Guy's Naaicentrum is perfect bereikbaar tijdens de wegenwerken aan de N41!

Tussen 5 maart en eind april zijn en blijven we perfect bereikbaar, ondanks de wegenwerken voor aanleg van nieuwe fietspaden langs de N41. Via het kruispunt van de Noordstraat/N41 kan je makkelijk tot bij ons geraken, zoals je kan zien op het plannetje op onze contactpagina, klik daarvoor hier.
Vergroting winkel

2018 is een zeer spannend jaar, met de opening van onze volledig nieuwe en aanzienlijk grotere winkel (Roodkruisstraat 94) in augustus 2018, direct naast onze huidige winkel! Ontdek vanaf augustus de allermodernste winkelervaring in de grootste winkel in onze branche!

Onze huidige winkel blijft tot de opening van het nieuwe pand op de huidige locatie (Roodkruisstraat 98).
Uitgebreide solden bij Guy's Naaicentrum!

Ook bij ons kan je genieten van mooie soldenaanbiedingen! Er zijn verschillende aanbiedingen, op tal van (demo)machines, uitlopende kwaliteiten breiwol, stoffen, onze collectie messen en messenblokken van Zwilling,...
Ontdek onze nieuwste brei- en haakgarens van Lana Grossa!

Ontdek vanaf nu onze nieuwste lente-zomer brei- en haakgarens van Lana Grossa, met nieuwe en bestaande toppers zoals Cashsilk, Cashair, Ecopuno, Wakame, 100 % Seta, Solo Lino/Solo Lino Melange, Gomitolo Estate, Gomitolo Silkhair, etc.

Bekijk je graag alvast een voorproefje ? Klik dan hier!
Ontdek de nieuwste Janome naaimachine: de Janome Memory Craft 6700P

Ontdek bij ons dit sterke werkpaard onder de naaimachines - met een naaisnelheid tot 1200 steken per minuut, het geavanceerde AcuFeed Flex boventransport en uitstekende prestaties op alle soorten stoffen, verlegt de Janome Memory Craft 6700P de grenzen van wat een naaimachine kan.

Lees er hier meer over.
Semi-professionele gebruik(st)ers: opgelet!

Ben je (semi-)professioneel gebruik(st)er, naai je echt heel veel, heb je een kleding- of gordijnenzaak, doe je retouches, doe je een andere activiteit waarbij je je machines intensief gebruikt en de hoogste eisen stelt aan je machines ? Neem dan een kijkje op onze website, onder "Semi-professioneel", en kom langs om jouw nieuwe werkpaard uit te proberen!
Stoffen-update!

Bekijk onze laatste nieuwe stoffen hier op onze Facebookpagina!
Uitzonderlijk gesloten van 25 mei tot en met 29 mei.

Op dinsdag 23 mei en woensdag 24 mei zijn we geopend volgens onze normale openingsuren.

We zijn uitzonderlijk gesloten van donderdag 25 mei tot en met maandag 29 mei.

Vanaf dinsdag 30 mei zijn we terug geopend.
Naaimachinetrolleys en tassen, naaidozen - breitassen - handwerktassen

Op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag of een andere gelegenheid ? Kom dan langs in onze winkel en snuister (bijvoorbeeld) tussen onze naaidozen, breitassen, handwerktassen, naaimachinetassen en - trolleys! Of kijk voor een voorproefje eens op deze pagina.
Ontdek bij ons de nieuwste Babylock overlock- en coverstitchmachines!

De Babylock Enspire en Cover Stitch machines van Babylock zijn bij ons uit voorraad leverbaar! Deze kwaliteitsmachines uit Japan blinken uit door hun uiterst eenvoudige bediening, makkelijke bedrading en uitstekende prestaties op elk type stof.

Lees er hier meer over.
Ons uitgebreid aanbod stoffen vergroot steeds meer!

We hebben steeds meer stoffen - bekijk de laatste nieuwe stoffen uit ons uitgebreide assortiment op onze Facebookpagina!
Perfecte cadeaus voor de feestdagen bij Guy's Naaicentrum!

Bij Guy's Naaicentrum vind je talloze mogelijkheden om iemand die voor jou speciaal is, het perfecte cadeau te geven. Van een paspop over een trolley of tas voor de naaimachine of lockmachine, een kwaliteitsschaar, een naaidoos/naaimand, waardebonnen, handwerkpakketten, naai-/borduurgaren-sets, een zoom spuit,... tot uiteraard onze kindermachines. De Janome Sew Mini Deluxe (109 EUR) en Sew Mini Platinum (199 EUR) zijn de ideale machines voor kinderen en tieners, en het perfecte cadeau voor een verjaardag, Kerstmis of Nieuwjaar! Bij aankoop krijg je behalve onze gebruikelijke topservice, ook gratis een naaiset*!

* Tot einde voorraad.
Uitgebreide solden op naai-, borduur- en overlockmachines en breiwol vanaf 5 januari!

Vanaf 5 januari zijn er uitgebreide solden op onze machines en breiwol! Kom zeker langs in onze winkel en doe je voordeel met onze meest uitzonderlijke aanbiedingen! Op tientallen modellen van machines zijn er zéér speciale voorwaarden, ook demo- en recente tweedehandsmachines zijn beschikbaar. Naast nieuwe machines ben je ook voor een degelijke tweedehandsmachine in goede staat bij ons steeds aan het juiste adres!
Klanten getuigen...

"Juist terug van Guy's Naaicentrum, mijn Lewenstein gaan halen. Een mooi toestel, en wat belangrijker is: een winkel met een ZEER GOEDE service en een zeer degelijke uitleg. Daar ga ik nog heen voor mijn naaispulletjes en machines. Bedankt aan het voltallige personeel, ik heb een zeer voldaan gevoel wat betreft mijn aankoop." - Esmeralda B., Verrebroek

Bekijk hier meer getuigenissen van onze klanten.