mobile icon

Guy's Naaicentrum

facebooklogo naaicentrum pintrest naaicentrum
 • Eindejaars-shopevent op vrijdag 15 december en zaterdag 16 december!

  Kom tijdens ons eindejaars-shopevent op vrijdag 15 december (9-21h, doorlopend!) en op zaterdag 16 december (9-17h, doorlopend!) genieten van een lekker hapje en een heerlijk verwarmend drankje (zoals glühwein, of iets anders!), doe je voordeel met prachtige aanbiedingen op onze machines en met -10 % korting op alle artikelen (geselecteerde naaimachines, mercerie, stoffen, breiwol, etc,), snuister in ons mooie aanbod, profiteer van mooie kortingen op onze breiwol-pakketten en geniet van de feestdagen-sfeer! Het Guy's Naaicentrum-team wenst jou en je naasten alvast hele fijne feestdagen en verwelkomt je met de glimlach tijdens onze eindejaars-shopevent!

 • Prachtige promoties bij Janome!

  Er zijn prachtige promoties op de Janome Memory Craft 500E, Horizon 9400 QCP, Memory Craft 6700P en Skyline S7! Ontdek ze in onze winkel of hier op onze website!

  Zo ontvang je onder andere een prachtige tafel bij de MC 9400 QCP en de MC 6700P en krijg je bij aankoop van een Janome Memory Craft 500E een gratis softwarepakket Digitizer Jr V5 (ter waarde van 499 EUR) én 2 borduurringen (100 x 40 mm en 140 x 140 mm)!

 • De feestdagenperiode breekt aan: het ideale cadeau vind je bij Guy's Naaicentrum!

  Wil je een cadeau geven aan een actieve naaister, een gezellige brei-/haakfanaat, een toegewijde quiltster of iemand die geniet van een andere vorm van creatief handwerk ? Een nieuwe naaimachine, overlock, coverlock, een breitas, naaidoos, naaigarenset, een degelijke stofschaar,...

  Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

  Weet je niet wat precies te kopen ? Schenk haar/hem dan een cadeaubon, voor een bedrag naar keuze.

 • Ontdek onze nieuwste brei- en haakgarens van Lana Grossa!

  Ontdek vanaf nu onze nieuwste brei- en haakgarens van Lana Grossa!

  Bekijk je graag alvast een voorproefje ? Klik dan hier!

 • Ontdek de nieuwste Janome naaimachine: de Janome Memory Craft 6700P

  Ontdek bij ons dit sterke werkpaard onder de naaimachines - met een naaisnelheid tot 1200 steken per minuut, het geavanceerde AcuFeed Flex boventransport en uitstekende prestaties op alle soorten stoffen, verlegt de Janome Memory Craft 6700P de grenzen van wat een naaimachine kan.

  Lees er hier meer over.

 • Semi-professionele gebruik(st)ers: opgelet!

  Ben je (semi-)professioneel gebruik(st)er, naai je echt heel veel, heb je een kleding- of gordijnenzaak, doe je retouches, doe je een andere activiteit waarbij je je machines intensief gebruikt en de hoogste eisen stelt aan je machines ? Neem dan een kijkje op onze website, onder "Semi-professioneel", en kom langs om jouw nieuwe werkpaard uit te proberen!

 • Naaimachinetrolleys en tassen, naaidozen - breitassen - handwerktassen

  Op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag of een andere gelegenheid ? Kom dan langs in onze winkel en snuister (bijvoorbeeld) tussen onze naaidozen, breitassen, handwerktassen, naaimachinetassen en - trolleys! Of kijk voor een voorproefje eens op deze pagina.

 • Ontdek bij ons de nieuwste Babylock overlock- en coverstitchmachines!

  De Babylock Enspire en Cover Stitch machines van Babylock zijn bij ons uit voorraad leverbaar! Deze kwaliteitsmachines uit Japan blinken uit door hun uiterst eenvoudige bediening, makkelijke bedrading en uitstekende prestaties op elk type stof.

  Lees er hier meer over.

 • Klanten getuigen...

  "Juist terug van Guy's Naaicentrum, mijn Lewenstein gaan halen. Een mooi toestel, en wat belangrijker is: een winkel met een ZEER GOEDE service en een zeer degelijke uitleg. Daar ga ik nog heen voor mijn naaispulletjes en machines. Bedankt aan het voltallige personeel, ik heb een zeer voldaan gevoel wat betreft mijn aankoop." - Esmeralda B., Verrebroek

  Bekijk hier meer getuigenissen van onze klanten.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Over ons

De winkel waar je écht alles vindt: naaimachines, naai- en borduurmachines, borduurmachines, overlockmachines, coverlockmachines én tal van andere producten. Je vindt bij ons ook een enorm groot aanbod aan naaigerei, topkwaliteit breiwol, modieuze stoffen, patchworkstoffen, (semi-)professionele strijkapparatuur, knopen, borduurpakketten, alles voor handwerk, en zoveel meer dan we hier kunnen vermelden... Echt alles, van A tot Z, om creatief aan de slag te gaan, met uitstekend advies!

Guy's Naaicentrum, zoveel meer dan alleen naaimachines!


Adres

Roodkruisstraat 98
9220 Hamme
052/47.18.05
info@guysnaaicentrum.be


Openingsuren

Dinsdag tot en met vrijdag:

9-12h & 13.30-18h.

Zaterdag:

9-12h & 13.30-17h.

Zondag & maandag gesloten.


Over welke categoerieën wilt u informatie ontvangen?

Neem er minstens één.


Breien / haken

Naaien

Borduren

Quilten

Handwerk


×